ISE
Cart 0
ISE
Industrikonsult Solme Engineering


 

Vår ambition är att göra er till de bästa i er bransch.

 
 

ISE, Industrikonsult Solme Engineering. Vi är ett konsultföretag med hjärta för personligt omhändertagande och kompetens tillräcklig för att ni ska kunna bestiga Kilimanjaro.

 
 

Konsulter. Kalla oss vad ni vill men vi är specialister på att utveckla våra kunders verksamheter. Med över 50 år i branschen fortsätter vi att fräscha upp framtiden. Om ni vill så kan vi!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vi är inte så stora, men vi kommer i koncentrerad form. Det här är ISE, lite om vilka vi är och vad vi gör helt enkelt.

 

Utifrån den strategi företaget har, skall världsklass nås ofta genom kontinuerliga flöden, flexibilitet, kvalitet och effektivitet för att kunna konkurrera globalt. Med dessa utmaningar möter våra medarbetare med sin kompetens och våra kunders medarbetare varandra och vi överför succesivt både vårt kunnande och våra verktyg som är globalt konkurrenskraftiga. När processerna utvecklas och de kritiska framgångsfaktorerna visar på rätt utveckling skapas incitament för en långsiktig, kraftfull och egen utveckling. 

Då våra kunder ofta är internationellt framgångsrika företag är utmaningen att förändra och nå längre än vad man hittills någonsin gjort. Vårt sätt att nå världsklass ihop med kundens personal bygger på att bättre än någonsin lära känna sina egna processer. Oftast innebär detta ett långsiktigt arbete som kräver uthållighet, egen kompetens och en stark ledning med tydliga mål. Vi bidrar till att så sker ihop med våra partners Solme AB och Virtuell Manufacturing AB.

För det mesta behövs inga överdådiga förvandlingar, men för att justera något omfattande behövs finess. Vi önskar och vill att alla ska känna sig lika viktiga, oavsett vilken roll man själv har i en verksamhet. När det går bra vandrar alla tillsammans. All förändring och utveckling måste på lång sikt bidra till ökad avkastning  på investerat kapital.

 
 

Vår verksamhet har utvecklats under mer än 55 år och är idag fokuserad på att utveckla våra kunders metoder, processer och medarbetare.

 
 
1.png

Steg 1 - Analys

Var är ni idag och var vill ni vara? Vi identifierar dagslägets problematik och fångar upp var det glappar.

2.png

Steg 2 - Plan

Alla behöver en plan och tydliga mål för att uppnå excellens. Vi planerar tillsammans. Hur? Vem? Vad? När? Det vet vi!

3.png

Steg 3 - Omvandling

Avix är programvaran och vårt nyckelverktyg för att nå den målsättning vi skapat tillsammans.

4.png

Steg 4 - Utvärdering

Hur har det gått? Vilka effekter har man fått? Vi utvärderar och knyter ihop arbetet för att i lagom takt lämna över till er.

 

Stora som små, nationell eller internationell - vi skräddarsyr efter era mått. Här är ett axplock av kunder genom tiderna.

 
 

Electrolux Laundry Systems

Invacare

IKEA Industry

Volvo CE

Lammhults

Martela

Svedbergs

Partnertech

Volvo Powertrain

Gambro

Bosch

Fagerhult Belysning

Ballingslöv

Etac

Cargotech

Isaberg Rapid

Fameco Group

Ericsson

SKF

BMW

ABB

Scania

Getrag

Väderstadsverken

Getinge

Husqvarna

Ostnor

ESBE

Cochlear

Gislaved Gummi

AlfaLaval

CTC Entertech Group

IAC

Gustafs

 

Kontakt:
 

Industrikonsult Solme Engineering AB

+46 (0) 370 47 120

info@iseab.se

Adress:
 

Myntgatan 8,

331 51, Värnamo

Sverige